2/6/15

THAT’S ALL: Cerdanyola 1 - Igualada 4


Parafrasejant el final d’uns coneguts dibuixos animats, és la forma més distesa de dir que ja hem arribat al final. Això és tot...per aquesta temporada. Però no ens podíem acomiadar sense el recull d’impressions que el partit de diumenge ens va generar als i a les que estàvem a les grades del Fontetes.
Amb un equip atípic com en la 1a ronda de la Copa Catalunya, sortien a la gespa les noies del Femení A per plantar cara a l’Igualada CF, 7è classificat de Segona Nacional.

Malgrat que un molt matiner primer gol i un segon passats pocs minuts pujaven al marcador de les blaves, no van fer que les noies del Cerdanyola llencessin la tovallola. Tot el contrari. La pilota va estar més als seus peus que en els de l’equip visitant i finalment Zaira materialitzava el primer gol de les verdes faltant ben poc per al final de la primera meitat. I així, amb un 1-2, s’inicia el temps de descans i merescuts refrigeris.

El xiulet que ens diu que comença la segona part del partit, ens feia esperar, com a mínim, l’empat. El domini local continuava veient-se des de les grades. Però dos gols més de les igualadines sentenciaven el partit deixant el marcador amb un voluminós i qüestionable 1-4
Van estar a l’alçada. Van demostrar actitud i bon joc davant un equip molt ben posicionat en la categoria superior, però la falta d’encert de cara a la porteria les tornava, per darrera vegada aquesta temporada, a condemnar.

Amb una sentiment d’impotència veient un “injust resultat” i, ara si, sense oportunitat de rescabalar-se, s’acomiadaven fins la propera temporada.
Esperant tornar-les a veure de nou a la gespa i poder sentir l’ “1, 2, 3 SomFemSarda”  ja amb tot l’equip al complert, reprenent  el....

 THAT’S ALL!

Font: Baudi Rincón


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...