6/5/15

Final de temporada amb un ascens anunciat!

Segona divisió femení. Grup 3.

Font: efmlanzarote.blogspot.com.es
La competició en el grup 3 de la Segona Divisió femenina ha arribat al seu final deixant enrere un any trepidant en el que hi hagut lluites tant a la part alta com a la part baixa. Fins i tot, en certs moments, el grup ha esdevingut desigual vers el nivell dels conjunts que competien, deixant mostra d'una diferència rellevant entre els d'adalt i els d'abaix. 

Com a notícia important cal destacar l'ascens del primer classificat, el Femení Manu Lanzarote, el millor equip de la lliga sense cap mena de dubte. L'equip dirigit per Jorge Pérez ha passat per la categoria com una piconadora, amb 23 partits guanyats de 24 possibles i amb 182 gols a favor, les de Terrassa no han tingut pietat de cap conjunt i, desplegant un gran joc, han aconseguit l'objectiu de pujar.

L'únic equip que ha pogut posar les coses una mica difícils al Manu Lanzarote ha sigut el Sabadell, l'equip de la capital del Vallès Occidental ha plantat cara amb molta valentia al primer classificat i ha gaudit de l'oportunitat de ser primeres en gran part de la temporada. Tot i així, l'ensopegada contra el Celtic a quatre jornades per acabar va suposar l'adéu definitiu a la primera plaça, deixant un regust final insuficient. 

Pel que fa a la resta d'equips, cal destacar la quarta posició del Finsobe, un equip que ha demostrat tenir una molt bona projecció de futur amb bones idees de joc i amb garra per competir en qualsevol lliga. També destacar la setena posició del Celtic C. Les Franqueses, la millor posició per un equip amb tant sols tres anys d'història que cada cop afirma amb més intensitat la seva personalitat de lluitadores sigui qui sigui el rival. El Lourdes també ha sigut un equip amb projecció i idees sòlides que finalment ha acabat en vuitena posició, empatats a punts amb el Celtic.

Finalment, a la part baixa, el Sant Fost, l'Escuela Base Ripollet i el Sant Feliu de Codines tanquen la competició sent els últims tres classificats amb una diferència de punts molt gran respecte el Manu Lanzarote. 

Ja veurem l'any que ve, doncs, si tornen a trobar-se tots aquests equips i veurem quins són els conjunts que lluiten per pujar a Primera Divisió i quins ho fan per quedar en millors posicions. Fins aleshores, gaudirem de partits amistosos i del futbol femení!

Nota: La golejadora de la lliga

Com a punt a destacar, cal fer referència a Noemí Poyato Gracia la jugadora del Rubí que, amb 34 gols, ha esdevingut la pitxitxi del campionat.

Font: Noelia Romero
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...