1/4/15

Tercera Jornada de Futbol FemeníEl proper divendres, 1 de maig, la FCF organitzarà una Jornada de Futbol Femení a les 14 delegacions amb l'objectiu de promocionar el futbol femení entre noies d'entre 6 i 16 anys. Aquest serà el tercer any consecutiu que la Federació Catalana de Futbol organitza la Jornada de Futbol Femení, un acte que se celebra de manera simultània a les 14 delegacions federatives per tal de poder apropar el màxim el futbol a tot el territori.
L'objectiu d'aquesta jornada és el de promocionar el futbol femení entre totes les nenes i noies que habitualment no són practicants d'aquest esport. Alhora, aquesta Jornada pretén convertir-se en un punt de trobada per a totes aquelles jugadores que formen part d'un club i que volen perfeccionar el seu nivell. A la Jornada hi poden participar nenes i noies amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys.

A les darreres edicions de la Jornada de Futbol femení es va comptar amb la participació de gairebé 2.000 noies arreu de Catalunya i s'espera poder seguir amb aquest alt índex de participació en aquesta edició.

L'horari d'activitats de la Jornada de Futbol Femení serà el següent:Pots veure l´informació a la seva totalitat al següent enllaç.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...