23/4/15

Marta Corredera: "Estem lluitant molt per ser un referent"


La jugadora del FC Barcelona, de la Selecció Catalana i Espanyola Marta Corredera ha parlat del Campionat d'Espanya que se celebra a Riudoms i ha donat molts ànims a totes les jugadores.

Què n'opines dels campionats de les seleccions femenines sub 12, sub 16 y sub 18?
Jo crec que fan créixer a les jugadores. És una bona cita per a que es coneguin entre elles, comencin a veure què és concentrar-se, què és competir, què és estar en un món que, si Déu vol, després elles arribaran a un primer nivell i conviuran amb això. També penso que és important de cara al nostre futur perquè en aquestes competicions territorials és on s'hi fixa la Selecció Espanyola, i el futur que construïm és a base d'això.
Els campionats són un bon al·licient per atreure a noies cap al futbol?
Sí, i que es vagin fent a diferents llocs d'Espanya és important perquè la gent i les noies van veient que aquest esport val la pena.
Per primera vegada, el Campionat d'Espanya sub 12 femení se celebra a Catalunya. Com creus que li anirà a la Selecció Catalana?
Li anirà bé. Tenen a molt bones jugadores. Espero que la gent respongui bé perquè sí que és veritat que aquí a Catalunya ens costa que l'afició s'impliqui, però espero i desitjo que les coses comencin a canviar, que hi hagi un abans i un després i que aquest any la Selecció Catalana jugui a casa de debò.
Segueixes habitualment a les Seleccions Catalanes femenines?
Sí, sí. Les vaig a veure quan juguen al camp del Levante las Planas, a Sant Joan Despí. No hi vaig tant com m'agradaria, però sí que vaig a veure-les i les segueixo al Twitter, o sigui que estic informada.
Creus que la Selecció sub 12 femenina té opcions per guanyar el campionat?
I tant. Com ja he dit, tenen a molt bones jugadores. Si elles saben a què van i van a competir, no hi ha qui les aturi perquè són molt bones. Tenen la il·lusió per competir per primera vegada a aquest nivell i això és un plus afegit.
 Et consideres un referent?
No ho sé, però m'agradaria que elles em veiessin com un referent perquè estem lluitant molt, estem intentant aconseguir moltes coses que no són per a nosaltres, sinó que seran per a elles en un futur. Ara nosaltres estem construint i les que ho gaudiran seran elles. Poc a poc, les noies vénen a veure'ns als partits, tenim més seguidores i és important que vegin a un referent a dalt. Que vulguin arribar a aquest nivell és important per al nostre futur.
Font: FCF
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...