29/4/15

La FIFA inclou a la FCF en el programa de futbol femení

Fuente: FIFA.com
El futbol femení s'ha desenvolupat enormement des de la Copa Mundial Femenina disputada a la Xina l'any 1991. Avui dia hi ha 29 milions de dones que juguen a futbol a tot el món. La FIFA està lluitant per promoure la igualtat entre ambdós sexes i per tal d'incentivar, encara més, aquest esport, l'organisme internacional ha elaborat un programa de desenvolupament de futbol femení per al període 2015-2018.


La FCF, a través de la RFEF, ha estat inclosa dins d'aquest programa, anomenat Live Your Goals, per la seva tasca en favor d'aquest esport gràcies a les actuacions que fa anys que s'estan duent a terme. Actualment, les més destacades són la Jornada de Futbol Femení, les Finals dels Campionats de Catalunya, les Jornades Territorials Femenines, el Campus de Futbol Femení, els Cursos formatius i el Congrés de futbol femení.

L'objectiu de la FIFA a llarg termini és establir lligues sostenibles de diversos nivells. Per això, donarà més recolzament al futbol femení en les àrees d'assessoria (estratègia i planificació), desenvolupament de capacitats (cursos i material didàctic), equipament futbolístic, i ajudes econòmiques per a lligues nacionals i competicions femenines per tal de professionalitzar la gestió del futbol femení a les associacions membre. Per aquest motiu, la FIFA ha duplicat els fons assignats al futbol femení i ha creat 10 principis claus per al seu desenvolupament.

En la Jornada de Futbol Femení que organitza la FCF el proper divendres 1 de maig, totes les nenes i noies que participin a Barcelona i a Terrassa lluiran el material esportiu que està enviant la FIFA per promoure aquest programa, el Live Your Goals.
Font: FCF
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...