26/4/15

Astúries, campiona d'Espanya sub 12 femeninaLa selecció asturiana s'ha fet amb el seu primer campionat en la categoria sub 12 femenina després de vèncer a Madrid per un gol a cero a la final del Campionat celebrat a Riudoms.

La Federació Catalana de Futbol ha estat l’encarregada d’organitzar el Campionat sub 12 femení, que s’ha celebrat a Riudoms aquest cap de setmana. Aquest matí ha estat el torn de les semifinals i la final, que ha guanyat Astúries davant Madrid per la mínima. Aquest ha estat el primer campionat que ha guanyat la selecció asturiana.

En total s’han disputat 39 partits en els tres dies de campionat, sumant la fase classificatòria i la fase final. Més d’un miler de persones han viscut aquest campionat a les instal·lacions del Complex Esportiu de Riudoms, que ha estat marcat pel fair play entre totes les seleccions.

El president de la FCF, Andreu Subies, ha qualificat com “un èxit” l’organització d’aquest campionat que “des del primer moment era un repte”. “Ha estat un cap de setmana perfecte on s’ha pogut gaudir del futbol femení, que s’ha demostrat que és un esport en creixement i que té el futur garantit”, ha afegit el president. 

Font: FCF


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...