19/12/14

Sergio Martínez i Roberto Merchán es queden al capdavant del femení


La directiva de la Unió Esportiva Sant Andreu ha decidit que Sergio Martínez i Roberto Merchán es mantinguin com a entrenadors del femení A de l’entitat fins a final de temporada. Els dos entrenadors es van fer càrrec de l’equip de manera temporal després de la destitució de Xavier Peris. Tot i això, el bon treball que estan realitzant, el canvi de dinàmica que hagut en el vestidor i la bona acollida que han tingut de les jugadores han fet que la directiva els doni les regnes de l’equip de manera definitiva.

Els dos entrenadors, que formaven part de l’entitat andreuenca, continuaran de moment compaginant els seus càrrecs. Sergio és també el tècnic del femení C de l’entitat (cadet/juvenil) tasca que continuarà fent amb l’ajuda del seu segon Maria González mentre que Roberto Merchán està també entrenant l’infantil C.
Sergio Martínez es mostra molt il·lusionat per aquest nou repte: “Ho afrontem amb moltes ganes, sabem de les dificultats però amb treball i esforç esperem poder revertir la situació.”
Malgrat ser el cuer a la lliga, en les últimes dues setmanes l’equip ha canviat la cara en dos partits en què la sort no els ha acompanyat. En el primer partit, l’AEM de Lleida va aconseguir l’empat en temps de descompte (2-2), mentre que la setmana passada contra el Sant Gabriel també van encaixar el gol de la derrota en temps afegit (3-2). “Han estat dos resultats una mica traumàtics però hem de pensar a remuntar posicions”, explica l’entrenador.

@uesantandreu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...