30/10/14

Segona catalana: CF Ripollet - UE Rubí 4-9. Pluja de gols al Municipal de Ripollet

Partit amb un marcador sorprenent (Foto: Jordi Romagosa).
Poques vegades hi ha la oportunitat de veure 13 gols en un partit de futbol, però aquest passat diumenge, en el partit entre el CF Ripollet i la UE Rubí, pertanyent a la jornada quatre de Segona catalana Grup III, es va poder veure aquesta increïble quantitat, amb gols de tot tipus i estil en una matinal força sorprenent.

El partit es presentava complicat per els dos equips. Les locals, després de descansar a la primera jornada, volien oblidar les dues derrotes que havien patit contra UD Lourdes (3-5) i CE Sabadell B (2-0), mentre que les visitants, volien tornar a guanyar, sensació que no coneixien des de la primera jornada, ja que a la segona i tercera, varen caure amb Sant Cugat (3-1) i EFM Lanzarote (1-6), i ho feien amb una de les seves referències defensives, Saray Tortosa, lesionada.

Ja d'inici del partit, les visitants van sortir embalades a per els tres punts, i Noemí als minuts vuit i 11 va marcar dos gols per posar el 0-2 al marcador. Amb aquest guarisme, Fer, va aturar un penal tant clar com innocent a un bon xut, ajustat a la dreta de la portera, una autèntica especialista en aturar penes màximes, però al quart d'hora arribaria el 0-3 anotat per Marjorie. Les ripolletenques van reaccionar lleument fent Iris el 1-3, però van rebre al minut 26 el 1-4 de Marjorie. Fins a la mitja part, es va veure llavors més equilibri en el joc, a pesar de que el pes del partit el va acabar portant les rubinenques, que van vestir ahir amb el segon equipatge per coincidència dels vermells de la samarreta. Amb aquest 1-4 es va arribar al descans, en un partit que semblava sentenciat.

Al segon temps, vindria la pluja de gols. Va obrir foc Marjorie de nou per fer el 1-5 dos minuts després d'iniciar-se la segona part i Andrea va fer el 1-6. Però les locals, tocades en l'amor propi, no van abaixar els braços i Judith, Katia i finalment Iris van marcar tres gols que posaven el 4-6 al marcador a falta de deu minuts. Amb les locals però trencades físicament per l'esforç d'intentar la remuntada, Marjorie de nou, per partida doble i Andrea, van signar el 4-9 escandalós i definitiu que deixa a les locals sense puntuar encara i a la UE Rubí amb sis punts en els quatre partits disputats fins a la data.

Font: Arremendats
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...