28/10/14

Futbol base: jornada 4 dels grups 1 i 5 de la segona divisió infantil-aleví femení

L'AEM de Lleida visitarà el camp d'El Morell
la propera jornada.
Jornada 4, 26 d’octubre 2014

L’ajornament de dos partits molt interessants —a tots dos grups— ha desvirtuat, lleugerament, una jornada que es preveia apassionant. Tot i així, el cap de setmana ha vist un canvi de líder, una caiguda i el despertar de l’equip tapat. 

Grup 5
L’ajornament de dos partits —EFF Ponent - CD Morell, i EF Tàrrega- Soses FCF— ha deixat les coses tal i com estaven. No era previsible que l’equip de Tàrrega aconseguís guanyar al líder, però el camp dels targarins no és una pista gens fàcil. 
De la mateixa manera, la visita de l’equip d’El Morell a Fraga es preveia com una prova de foc per les noies tarragonines. De guanyar hauria deixat clar les seves credencials a lluitar descaradament pel títol de lliga; ara, s’haurà d’esperar. 
La resta de partits han confirmat que els dos equips de Lleida —AEM i el Pardinyes CF— són uns clars aspirants a aconseguir el campionat. Victòria davant del Pla d’Urgell del primer, per 0-7, i l’AEAV Els Pallaresos que van perdre al seu camp —4-9— davant del conjunt del barri de Pardinyes. 
El partit que va enfrontar el FB Solsona Arrels i el Mig Segrià va acabar amb una victòria molt contundent dels visitants per 1-11; deixant clar que l’equip solsoní i el del Pla d’Urgell són els conjunts amb més problemes del grup.

La setmana vinent —si no hi ha aplaçaments— veurà un molt interessant CD Morell- AEM. La resta de partits, llevat del EF Fraga- EF Tàrrega, enfrontaran equips de la part alta de la classificació contra la part baixa, amb un pronòstic prou clar pels primers. 


Grup 1
El grup de la zona tarragonina i sud de Barcelona ha patit l’ajornament d’un partit que es preveia estel·lar; els equips de Reus i Cambrils són dos dels clars aspirants al campionat i hauran d’esperar al mes de desembre per saber qui s’imposa a qui. 
El AEAV Els Pallaresos A: líder gràcies a la seva espectacular
victòria per 25-0 davant l'Òdena. 
D’altra banda, el veritable protagonista de la jornada ha estat l’equip A de l’AEV Els Pallaresos. Gràcies a la seva espectacular victòria per 25-0!!! davant de l’Òdena, el conjunt tarragoní s’ha situat com a líder de manera prou merescuda. L’equip dirigit per Xavier Vives ha ofert un veritable recital de joc de conjunt. Tot i la baixa de la Paula Ransanz, el camp Municipal dels Pallaresos va veure vuit gols de l’Abril Garcia i sis de l’Helena Vives. A més, també ha servit per constatar que no només de les tres estrelles viu l’equip: la Julia Talavera se situa, amb onze gols en quatre partits, com una jugadora a tenir en compte. 
El EFF Vilanova ha vist com el seu somni de lluitar pel títol potser s’està esvaint; la seva derrota a casa davant de l’equip de Vilafranca per 5-7 es suficientment aclaridor. 
La UE Tancat ha utilitzat la seva solvència per imposar-se a la pista del FC Casablanca de Sant-boi per 2-11. 
A la banda baixa de la taula, la Joventut Bisbalenca i el Santfeliuenc han mostrat que són els equips amb més dificultats del grup; derrota del primer a la pista del Suburense —que s’albira com l’equip tapat per accedir a la zona noble del grup— per12-1; i victòria del Fontsanta-Fatjó de Cornellà al camp de l’equip de Sant Feliu de Llobregat per 2-3. 

La propera jornada viurà un enfrontament molt espectacular. El líder, l’AEAV Els Pallaresos, visita el camp del Cambrils Unió en un derbi provincial que segur farà saltar espurnes.



Jordi Nogués



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...